diumenge, 9 de febrer de 2014

Cuina 1. Croissants casolans

Bona tarda! Com va el cap de setmana?
Aquesta setmana, fent el repàs de blogs que segueixo, he trobat una recepta fàcil , bona i divertida, ideal per fer el cap de setmana, per un mateix, per gaudir en parella o en família. Ideal per fer amb nens també. 

CROISSANTS CASOLANS 

Ingredients: 
- massa pasta fullada ( hojaldre)
- qualsevol ingredient per dins els croissants. 
Jo he utilitzat: xocolata blanca, xocolata negre, frankfurt, perdil dolç i formatge. 

1. Tallar la pasta fullada en un cercle clar i després dividir en triangles com es veu a la imatge. 
Depenent de la mida de croissants que vulguem, farem més divisions o menys. 
I col·locar els ingredients de dins a la part més ample dels triangles.


2. Enrotllar, de la part més ample fins la punta. 


3. Col·locar sobre paper de forn i amb el forn preescalfar (200º), deixar coure uns 15 min. 


4. Deixar refredar una mica i a menjar!! 


Heu vist que senzill que és? 
Us deixo l'enllaç del blog on ho he trobat AQUÍ.
Que acabeu de passar un bon cap de setmana!

Salut! 
Marina


2 comentaris:

  1. Que buenossss!!! Ya estoy de antojo,esta tarde croissants de chocolateee!!! Jajajajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jeni! pruebalos! están muy buenos! recomendación: divide la masa en más porciones! Para mi gusto, cuanto más pequeñitos más buenos!!

      Elimina