dilluns, 10 de març del 2014

Pintura mural. Habitació Leo.

Bon dia i bon inici de setmana! 
Avui us vull ensenyar un encàrrec molt especial. Ja fa temps que el vaig realitzar i finalment m'he decidit a ensenyar-vos. 
És la pintura mural que vaig fer per l'habitació del meu nebot més petit, el Leo. 
Imagineu-vos la il·lusió que em va fer pensar, dibuixar i pintar l'habitació!! 



Després de vàries idees i esbossos, finalment vam escollir el que veieu. Havia de ser una pintura que deixés la part de baix lliure, ja que el llit va arrambat a la paret i no volíem que tapés cap detall!! 
Pensant en un dibuix atemporal i que dures uns anys, es va pintar un paisatge de fons amb tons verds i taronges  amb un gran arbre al racó; colors que aporten lluminositat a l'habitació, i sensació d'exterior i naturalesa. 
De l'arbre, en dos gronxadors apareixen un nadó ( el Leo) i un lleó ( a part del nom, el lleó com animal ha agafat una gran importància a casa ;P ). 


L'esbós i idea original. 


El procès.



Pintura finalitzada! 


Com podeu veure a les fotografies, durant el procès van haver alguns canvis, com la samarreta del nadó. Inicialment es va pensar una samarreta de ratlles amb diferents tons de blaus. Finalment a petició de la gran idea del meu cunyat, es va pintar la samarreta del Barça, amb l'escut i tot! 

També es va modificar la boca tant del nadó com del lleó.


Pintura acabada sense modificacións. 


Resultat final.


Detall Leo.


Detall Lleó.

Espero que us agradi tant com a mi!

Si voleu saber alguna cosa més sobre la pintura, si voleu informació o idees per pintar murals, si voleu decorar una habitació infantil, no dubteu en preguntar-me a través de mail: aniramjf@hotmail.com , a travès del formulari de contacte del blog o deixant un comentari al post.
També em podeu seguir a travès d' INSTAGRAM
Estaré encantadissima de contestar-vos! 

Us ha agradat aquest post? COMPARTIU a travès de xarxes o on vulgueu! Us estaré molt agraïda! :)

Salut! 
Marina 



4 comentaris:

  1. Molt,molt,i molt chulu.... ta quedat fantastic.Yo soc mes del Betis que del Barça pero tambe esta molt be.
    Algun dia d´aquets tenim que quedar per que tinc un projecte entre mans y se que tu de aixo en saps un grapat.Ens veiem aviat,petons a la family.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home senyor Dancan! :) gràcies per el comentari! Ens posem en contacte via whats'app i m'expliques aquest projecte!! ara m'has deixat intrigada!! :) ptonets per tots!!

      Elimina
  2. que guai, que crac! No coneixia el teu blog, he arribat fent saltets d'uns a altres :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Tati!! Moltes gràcies!! Fa poquet que vaig començar amb el blog... m'has donat una alegria si de saltet en salte s'hi pot arribar! :)
      Molt macu el teu també i fas coses molt xules!! Tens una altra seguidora!! :)

      Elimina