dimecres, 4 de juny de 2014

Logo VILATUKADES

Quants dies sense publicar res...! Últimament tinc molta feina, així que és una bona raó per justificar l'absència de post! Però no us abandono, no! Aquí estem de nou esperant que no passin tants dies! :)

Fa dies que us vull ensenyar un logo, però abans, de què tracta? 
Parlo de les Vilatukades, un grup de batucada format exclusivament per dones i del que tinc l'orgull de formar part! :)

La idea va sorgir de l'Ester, una companya amb molta empenta i insistència que tenia la il·lusió de crear un grup de batucada. A força d'anar preguntant a tothom que coneixia, va acabar aconseguint que fóssim moltes les que volíem formar part d'aquest projecte i finalment entre totes l'hem dut a terme! 

Del no res vem crear el grup, buscant lloc d'assaig, instruments, professors, nom i finalment, logotip! 

Un cop escollit el nom, es van proposar 3 logotips. A travès de votació vem escollir el que finalment ens identifica. Ja només quedava estampar el logotip a les nostres samarretes i sortir al carrer a tocar! En aquest moment és quan ens ajuda el Jordi Soriano, dissenyador gràfic, que ens prepara el logotip per espampar-lo a les samarretes, fer vinils, imants.... 

Si voleu veure més treballs d'en Jordi, no dubteu a passar pel seu blog! Fa unes caricatures increíbles! 
Clicant AQUÍ podeu veure la seva feina.

El logo finalitzat...

Imants de les Vilatukades, amb fons "antic" i fons blanc perquè puguin pintar-lo i decorar-lo els més petits de la casa al seu gust! 


I aquestes sóm nosaltres! :)


A la fotografia faltes dues noves incorporacions! A la pròxima foto de grup ja hi sereu! :)

Si voleu saber més sobre les Vilatukades podeu seguir-nos a travès del nostre facebook AQUÍ.
Al facebook anem penjant imatges dels bolos i convidant-vos als pròxims esdeveniments!
Si voleu comptar als nosaltres per alguna festa major, rua, festes d'escola, aniversari.... us podeu posar en contacte amb nosaltres deixant-nos un missatge al facebook.
També podeu venir a veure'ns aquest diumenge dia 8 de juny a Manresa. Toquem a partir de les 9h, sortint de la Plaça Valldaura.


I com ja sabeu, si voleu saber qualsevol cosa més sobre el logo, el grup, si hi ha alguna dona que es vulgui incorporar o voleu comprar algun imant, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi o amb les Vilatukades (; a travès del formulari de contacte, deixant un comentari al post o enviant un mail a aniramjf@hotmail.com


VILATUKADES!! aquest post va dedicat a totes vosaltres! :)


Salut!
Marina