dimarts, 16 de setembre de 2014

El Raconet de l'Aina.

El Raconet de l'Aina és un projecte d'uns bons amics, que s'han llançat a obrir un negoci amb moltíssimes ganes, alegria i il·lusió. 

Per mi, el Raconet de l'Aina ha sigut un repte i una satisfacció; sobretot satisfacció en veure que el resultat ha agradat i lligat amb el projecte inicial. 

Quan em van encarregar el logotip, tenia clar que havia de ser vistós, alegre i divertit. 
Perquè el nom?  L'Aina és la petita dels propietaris i el Raconet, el local que finalment van escollir per dur a terme el seu projecte. 
El Raconet de l'Aina és una botiga de roba per a nens, amb talles des de nounats fins a 9 anys. A més, també podeu trobar complements com bandanes, pitets, sacs... i roba per a futures mamis! Tota la roba es alegre, divertida i handmade! 

Com el logotip havia de descriure l'essència de la roba que s'hi compra, vaig optar per utilitzar diversos colors, costures i roba estesa. El fons és blanc per donar un toc de lleugeresa al conjunt, de manera que la roba sembla que floti i les circumferències de colors semblen bombolles o confeti. 


Veiem el resultat? 


Imatge final del rètol superior a la porta d'entrada. 
El rètol té una mida de 2.00 x 0.24 m. Imatge final del rètol quadrat de la façana. 
El rètol té una mida de 0.50 x 0.40 m. 

Si voleu veure la botiga "en directe", us podeu passar per el Carrer Sant Miquel, núm 27 de Manresa. 
Divendres dia 19 de setembre és la inauguració, a partir de les 18.30 h!! 
Si voleu passar una bona estona i veure roba moníssima i divertida per als vostres nens, nebots, cosins, germans... ENTREU I GAUDIU!!!

Si Manresa és molt lluny i voleu veure el resultat, en uns dies publicaré les imatges del resultat final de la botiga i els logotips! :)
També podeu veure la roba i la botiga a travès del seu facebook: Gràcies Manolo i Montse per confiar en mi per donar la imatge a la vostra botiga! :)


Ja sabeu, si voleu més informació d'aquest post o de qualsevol altre, dubtes o comentaris...
podeu deixar un comentari al post, al formulari de contacte o escriure'm un mail a: 

decrotxart@gmail.com

Si, si!! Decrotxart ja té mail propi!! I més novetats molt aviat!! 

Salut!
Marina